Υδραυλικά  ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ - Μόσχος Γιώργος στη Νίκαια


Η Πολυτεχνική Αττικής παρέχει μοναδικές προσφορές και στο γενικό service ηλιακών θερμοσιφώνων που περιλαμβάνει: Ράβδο μαγνησίου, Φλάντζα αντίστασης, Καθαρισμός αλάτων από το καζάνι, Συμπλήρωση αντιψυκτικού υγρού, Γενικό έλεγχο από 40 € μόνο.


Η πολύχρονη εμπειρία και η εξειδικευμένη γνώση στα υδραυλικά, καθιστούν τον Γιώργο Μόσχο και την «Πολυτεχνική Αττικής», που εδρεύει στη Νίκαια, τη βασική σας επιλογή για οποιαδήποτε σχετική εργασία.

Για νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις ή επέκταση των υπαρχουσών, υδραυλικές ανακαινίσεις, αλλά και μεμονωμένες περιπτώσεις, όπως η εγκατάσταση ή επισκευή ειδών υγιεινής, σωληνώσεων, υδραυλικών διαρροών κ.ά. η «Πολυτεχνική Αττικής» και οι άνθρωποί της είναι η εγγύηση που ζητάτε για ένα άψογο, από όλες τις απόψεις, αποτέλεσμα.

Στην εταιρεία μας σάς παρέχουμε πλήρη κάλυψη και εξυπηρέτηση σε ό, τι αφορά την υδραυλική σας εγκατάσταση είτε στον οικιακό είτε στον επαγγελματικό σας χώρο, μιας και αναλαμβάνουμε και την αποξήλωση της παλιάς εγκατάστασης (πλακάκια, είδη υγιεινής και σωληνώσεων) και κατασκευή νέας εγκατάστασης με σύγχρονα υλικά που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.

Επίσης, έχοντας συναίσθηση της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στις μέρες μας έχουμε κρατήσει τις τιμές πάντα σε πολύ ανταγωνιστικά επίπεδα, διαμορφώνοντάς τις βάσει των αναγκών και των δυνατοτήτων των πελατών μας.